Hoe kan ik inloggen op mijn Learn on Demand omgeving?

 

LAB OMGEVING REGISTREREN

  • Ga naar de website: https://5hart.learnondemand.net  en login met uw account.
  • Heb je reeds eerder een cursus bij Vijfhart gevolgd waarbij gebruik werd gemaakt van deze labomgeving, maar weet je jouw wachtwoord niet meer? Klik dan op reset password. Het mailadres dat gebruikt is, is hoogst waarschijnlijk gelijk aan het mailadres waarop je de uitnodiging voor de cursus hebt ontvangen.
  • Heb je nog geen account? Maak dan een nieuw account aan via de knop ''Register with Training Key'' en gebruik de Training Key die je per e-mail hebt ontvangen.
  • Klik na het inloggen in het grijze menu de optie ''Redeem Training Key''.
  • Voer vervolgens jouw Training Key in en druk op de knop ''Redeem Training Key''.
  • Onder ''Activities” kun je nu jouw Cursus Lab terug vinden.

Het starten van uw lab kan alleen vanaf de 1e cursusdag. Daarna blijft deze 90 dagen beschikbaar. 

 

 

LAB OMGEVING AFSLUITEN/BEWAREN

  • Je kunt jouw lab voortgang bewaren met de knop ''Save'' het menu (3 horizontale strepen rechtsboven).
  • Hierna kun je jouw browser afsluiten en later verder gaan waar je gebleven was. Deze status word 48 uur bewaard.
  • Als je enige tijd niet actief bent zal jouw lab voortgang automatisch worden opgeslagen en de lab omgeving zal vervolgens worden afgesloten.

LET OP! 

Mocht je binnen 48 uur niet meer aanmelden en de voortgang wederom opslaan, dan zal de voortgang volledig verwijderd worden en start jouw lab omgeving weer schoon op.

Ben je van plan pas na enkele dagen verder te gaan met jouwlab omgeving, sla dan jouw voortgang (bestanden, databases etc.) op in een cloud opslag zoals Google Drive, Onedrive of via e-mail.

Tijdens de cursusdagen blijft jouw voortgang wel bewaard. Mocht je de cursus dus na een weekend, of week hervatten zal jouw voortgang bewaard blijven tenzij jij zelf in het menu kiest voor "End" waarmee de volledige voortgang wordt verwijderd en de lab word afgesloten.

 

  • Wanneer je in het menu voor ''End'' kiest raak je alle voortgang kwijt en wordt de lab omgeving terug gezet naar het begin.
  • Druk dus niet zomaar op de knop ''End''. Je zult alle voortgang van jouw lab omgeving verliezen!

     

LAB OMGEVING HERSTELLEN

  • Om jouw lab omgeving weer terug te brengen in zijn originele staat kun je rechts-bovenin in het menu kiezen voor de optie ''End''.
  • Hierdoor sluit de Lab zich af en wordt bij het opnieuw starten weer schoon gestart.
  • LET OP! Al uw wijzigingen zullen verloren gaan!