Hoe wordt de interactie geborgd tijdens een virtuele cursus?

De software die we voor de training gebruiken voorziet in een videoverbinding tussen docent en deelnemer (en andersom). Hiermee kan iedereen elkaar horen en zien. Daarnaast voorziet de trainingssoftware in polls, break-out sessies voor het werken in kleinere groepen, hand-raise functie, chat en diverse tools voor het delen van het scherm of highlighten van onderdelen. Hiermee kunnen de deelnemers op diverse manieren actief meedoen. Daarnaast zijn onze docenten ervaren in het virtueel lesgeven, waardoor ze in staat zijn om de interactie een extra impuls te geven waar dat nodig is.