Ik wil Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) inruilen, kan dat?

Organisaties die een speciaal contract met Microsoft afsluiten, ook wel Software Assurance geheten, krijgen daarbij zogenaamde Software Assurance training benefits, in de vorm van digitale waardebonnen. Deze worden Software Assurance Training Vouchers (SATV) genoemd.

Dit programma bestaat al jaren en wordt in fases door Microsoft uitgefaseerd.

Fase 1 – 1 februari 2020

Alle Microsoft gebaseerde opleidingen die voor SATV in aanmerking komen, zijn in de zogenaamde SATV Catalog opgenomen.

Per 1 februari 2020 worden alle Azure opleidingen uit deze catalogus verwijderd. Concreet houdt dit in dat je na 1 februari 2020 SATV niet meer inwisselen voor Azure gebaseerde opleidingen.

Fase 2 – 1 februari 2021

Na deze datum kunnen er geen nieuwe SA vouchers meer opgebouwd worden. Ook is dit de laatste dag dat er nieuwe contracten afgesloten kunnen worden.

Fase 3 – 1 januari 2022

De laatste dag om SA vouchers in te ruilen voor reeds lopende contracten.

WAT NU?!

Eén ding is zeker: Dit besluit heeft een enorme impact voor de bedrijven die gebruik maken van het SATV programma.

Aarzel daarom ook niet om contact met jouw klantadviseur op te nemen. Wij helpen jullie graag verder om de aanwezige SA vouchers optimaal in te zetten.