Uitleg aanmelden Linux Foundation examen

Stap 1:  maak een Linux Foundation account aan via linuxfoundation.org

Stap 2: ga naar de pagina van de gewenste certificering:

https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/ of

https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/

Stap 3: klik op "Enroll today" en klik daarna op "+Add Coupon Code" vul hier je vouchercode in

Stap 4: voltooi de transactie

Stap 5: volg de instructies om het online examen in te plannen (te vinden in je account)

Heb je vragen over het examen? Kijk dan eens op de FAQ van The Linux Foundation