Kan ik het cursusmateriaal voor de start van de cursus ontvangen?

Voor de meeste van onze cursussen maken we gebruik van digitaal cursusmateriaal. Het is per cursus verschillend welke digitale leeromgeving wordt gebruikt om het digitale cursusmateriaal te distribueren. In de uitnodiging voor de cursus vind je altijd uitleg over hoe je het digitale cursusmateriaal kunt inzien.

Voor het grootste gedeelte van onze cursussen vind je het online cursusmateriaal op https://mijn.vijfhart.nl. Jouw inloggegevens hiervoor ontvang je uiterlijk 3 werkdagen voor de start van de cursus via e-mail. In de online cursusomgeving vind je het cursusmateriaal dat tijdens de cursus gebruikt wordt door de docent. Het is niet nodig dit uit te printen, voor het maken van notities ontvang je een Vijfhart notitieboek. Je kunt tijdens de cursus de pc in het cursuslokaal, jouw laptop, tablet of telefoon gebruiken om de online cursusomgeving te raadplegen.