Kan ik parkeren bij de cursuslocatie?

We verzorgen cursussen op diverse locaties in Nederland. Hieronder vind je de meest gebruikte locaties. Wil je weten hoe de bereikbaarheid is met het openbaar vervoer? Klik dan hier.

Vijfhart IT-Opleidingen, Nieuwegein
Bij onze cursuslocaties in Nieuwegein aan de Iepenhoeve zijn er op korte loopafstand ca. 1200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Kom je met de fiets of de motor? Achter ons pand is een overdekte fietsenstalling. Ook zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar met een elektrisch laadpunt.


Aristo Utrecht
Aristo Utrecht ligt vrijwel direct aan de A27. Je kunt beperkt parkeren op het terrein van Aristo Utrecht. Vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen, adviseert Aristo jou om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Aristo is per OV uitstekend bereikbaar.


Aristo Eindhoven
Aristo Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in Parkeergarage Heuvel. Na jouw bezoek kun je bij de receptie een uitrijkaart kopen.


Aristo Amsterdam
Aristo Amsterdam ligt vrijwel direct aan de afslag van de ringweg A10. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in onze parkeergarage (met elektrisch laadpunt). Bij het inrijden van de garage registreren we jouw kenteken. Voer na je bezoek jouw kenteken in bij de betaalautomaat in de lobby en betaal contactloos of met pin.


BCN Zwolle
Tijdens kantooruren zijn de parkeerplekken rondom BCN Zwolle beperkt. Wij raden je daarom aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, dan raden wij je aan tijdig te parkeren. Tip: Reserveer je parkeerplek via parkbee: https://parkbee.com

De volgende parkings zijn op loopafstand van BCN Zwolle:
Parkeergarage Lübeckplein: Hanzelaan 238
Parkeergarage Pas de Deux: Hanzelaan 268
Parkeerterrein Hanzelaan: Hanzelaan 300
Parkeergarage Stationsplein: Westerlaan 4