Kan ik parkeren bij de opleidingslocatie?

We verzorgen opleidingen op diverse locaties in Nederland. Hieronder vind je de meest gebruikte locaties. Wil je weten hoe de bereikbaarheid is met het openbaar vervoer? Klik dan hier.


Vijfhart IT-Opleidingen, Nieuwegein

Direct voor het pand van Vijfhart IT-Opleidingen in Nieuwegein is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Het complex Blokhoeve heeft echter ca. 1200 gratis parkeerplaatsen. Op korte loopafstand is er dus voldoende parkeergelegenheid.


Kom je met de fiets of de motor? Achter ons pand is een overdekte fietsenstalling. Je kan daar de fiets of motor stallen.


Aristo Utrecht

Aristo Utrecht ligt vrijwel direct aan de A27. Je kunt beperkt parkeren op het terrein van Aristo Utrecht. Vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen, adviseert Aristo jou om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Aristo is per OV uitstekend bereikbaar.


Aristo Eindhoven

Aristo Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in Parkeergarage Heuvel. Na jouw bezoek kun je bij de receptie een uitrijkaart kopen.


Aristo Amsterdam

Aristo Amsterdam ligt vrijwel direct aan de afslag van de ringweg A10. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in onze parkeergarage (met elektrisch laadpunt). Bij het inrijden van de garage registreren we jouw kenteken. Voer na je bezoek jouw kenteken in bij de betaalautomaat in de lobby en betaal contactloos of met pin.


Nieuwe buitensociëteit Zwolle
Je bereikt de Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). Je kunt zowel naast als tegenover de Nieuwe Buitensociëteit parkeren. De parkeergarage tegenover de locatie beschikt over 280 plekken en het parkeerterrein naast de locatie beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt €1,80 per uur met een maximum van €9,- per dag.


BCN Zwolle

Tijdens kantooruren zijn de parkeerplekken rondom BCN Zwolle beperkt. Wij raden je daarom aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Komt je toch met de auto, dan raden wij je aan tijdig te parkeren.

Tip: Reserveer uw parkeerplek via parkbee: https://parkbee.com


De volgende parkings zijn op loopafstand van BCN Zwolle:

Parkeergarage Lübeckplein: Hanzelaan 238

Parkeergarage Pas de Deux: Hanzelaan 268

Parkeerterrein Hanzelaan: Hanzelaan 300

Parkeergarage Stationsplein: Westerlaan 4


Parkeergarage Lübeckplein 

De parkeergarage heeft meerdere uitgangen en komen allemaal uit op het Lübeckplein. Wanneer u het stadskantoor aan uw rechter-hand heeft, ziet u het gebouw Schellepoort. BCN bevindt zich in dit gebouw en de ingang bevindt zich links op de hoek.


Parkeergarage Pas de Deux

Verlaat de parkeergarage en sla links af naar de Hanzelaan. Vervolg de weg totdat u een regenboogkleurig zebrapad passeert. Ga daar-na de eerste mogelijkheid links af en de ingang bevindt zich links op de hoek van het gebouw.


Parkeerterrein Hanzelaan

Verlaat het parkeerterrein en sla links af naar de Hanzelaan. Vervolg de weg totdat u een regenboogkleurig zebrapad passeert. Ga daarna de eerste mogelijkheid links af en de ingang bevindt zich links op de hoek van het gebouw.


Parkeergarage Stationsplein

Loop naar het zuidoosten richting het Stationsplein. Houd rechts aan en sla vervolgens rechts af naar de trap van het voetgangersviaduct. Loop het station door (OV-chipkaart vereist) en volg de borden Zuidzijde. Verlaat het station en steek de weg over bij het regenboogkleurig zebrapad. Ga hier rechts en vervolgens de eerste mogelijkheid links. De ingang van BCN Zwolle bevindt zich links op de hoek van het gebouw.


New World Campus Den Haag

Parkeren (betaald) kan 250 meter naast The Globe Den Haag. Hier bevindt zich een Kiss & Ride locatie van Station HS. Deze parkeerplaats biedt voor een beperkt aantal bezoekers plaats. Verder kan men parkeren in de publieke parkeergarage Q-park Laakhaven-HS. Neem uitgang H en vervolgens ingang Haagse Hoge Huis. Aan de overkant zie je het gebouw ‘The Globe’. Neem zijingang ‘Urban Offices 11-13’. Bij binnenkomst neem je de lift naar de 5e etage.