Moet ik een laptop meenemen?

Volg je een cursus om te leren programmeren in een specifieke taal of een cursus waarin je leert over specifieke software? Dan zorgen wij dat er een pc voor je klaar staat in het cursuslokaal.

Voor andere soorten cursussen heb jij de keuze. We streven ernaar om het printen van cursusmateriaal tot een minimum te beperken. Daarom maken we steeds meer gebruik van online cursusmaterialen via onze online cursusomgeving. Als er tijdens de cursus geen actief gebruik wordt gemaakt van de pc, maar je het wel prettig vindt om aantekeningen te maken bij het online cursusmateriaal, dan kun je ervoor kiezen om een laptop of ander mobiel apparaat mee te nemen. Er zijn stroomaansluitingen beschikbaar op onze cursuslocatie.

Heb je geen mobiel apparaat? Geen zorgen. De cursus is zo gemaakt dat je geen mobiel apparaat nodig hebt. Tijdens de cursus zullen we het benodigde lesmateriaal, zoals lesbestanden en oefeningen, uiteraard beschikbaar stellen. Daarnaast ontvang je ook een Vijfhart notitieboek waarin je aantekeningen kunt maken.

Let op: Als je deelneemt aan een besloten rooster (incompany) cursus, gelden er speciale afspraken. Neem voor meer informatie contact op met jouw contactpersoon bij Vijfhart IT-Opleidingen.