Uitleg aanmelden DevOps examen

Heb je een examenvoucher ontvangen voor het DevOps Fundamentals examen? Volg dan de onderstaande stappen om je examen te doen.

1. Je hebt een mail ontvangen van DASA met een knop waarmee je toegang kunt krijgen tot je examenvoucher. Klik hier op.

2. Je wordt doorgestuurd naar de startpagina https://5hart-itopleidingen.devopsagileskills.academy  waar je een wachtwoord moet opgeven. Heb je al een bestaand account? Ga dan door naar stap 3.

3. Met je emailadres en aangemaakte wachtwoord kun je nu inloggen in de omgeving van DASA.

4. Ga nu naar het tabje Exams en klik op "Schedule your exam". Je ontvangt binnen een aantal uur een mail vanuit het Exam Support Team van Dasa. Je ontvangt dan een nieuwe vouchercode, hiermee kun je het daadwerkelijke DASA DevOps examen aanvragen.