Uitleg aanmelden MOS (Microsoft Office Specialist examen

Je wilt het zogenaamde MOS (Microsoft Office Specialist) examen doen. Je hebt hiervoor van ons een unieke en persoonlijke voucher code ontvangen. Om het examen te plannen dien je contact te zoeken met het examencentrum via de mail (sw@opatel.nl).

Om het inplannen van het examen zo soepel mogelijk te laten verlopen graag het volgende vermelden in de e-mail;

• Vouchernummer
  • Software (Excel, Outlook, etc.)
  • Versie, 2016 of 2019
  • Taal, Nederlands of Engels
  • Locatie en tijd

Het examen kun je bij beschikbaarheid doen op alle werkdagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur (laatste starttijd).

Je kan het examen doen op de volgende locaties:

• Kleinesingel 33, Utrecht
  • Piekstraat 23A, Rotterdam