Uitleg aanvragen PeopleCert examen met voucher

Via onderstaande twee links vind je alle benodigde informatie om je examen in te plannen, er zijn verschillende werkwijzen voor een Windows of een MAC computer. Bekijk ook zeker via de voor jou relevante link de video met daarin de stap voor stap uitleg voor het inplannen van je examen.

https://www.peoplecert.org/exams-peoplecert-online-proctoring-windows

https://www.peoplecert.org/exams-peoplecert-online-proctoring-mac

Mocht je al vaker een examen hebben afgelegd via Peoplecert, check altijd het "examshield" voor het start van jou examen, deze veranderd namelijk elke maand.

https://www.peoplecert.org/install-examshield

Ondervind je technische problemen voor of tijdens het examen?

Neem contact op met je Web Proctor. Als dit niet werkt kun je ook contact opnemen via de chat van Peoplecert; https://www.peoplecert.org/help-and-support-olp