Uitleg voor docent als je voor het eerst met GoToTraining werkt?

In de onderstaande instructiefilmpjes en documentatie vind je een nadere uitleg over het gebruik van GoToTraining. Je kunt ook een gratis proefaccount aanvragen van 7 dagen om te zien hoe het in zijn werk gaat. Klik hier voor aanmaken van een proefaccount. Let op: GoToTraining werkt echter alleen op Windows en Mac!

Instructiefilmpjes en documentatie:

Let op als je gebruik maakt van een Mac computer. Sinds de nieuwe release van Mac-OS hebben sommige mensen problemen met het delen van hun scherm met de deelnemers via GoTo. Het probleem is bekend bij GoTo en zij zijn bezig met een oplossing hiervoor. In de tussentijd hebben wij twee oplossingen voor het probleem:

1. Gebruik Safari in plaats van Chrome.
  2. Gebruik Chrome, maar op het moment dat je het popup window krijgt dat vraagt om toestemming om naar GoToOpener te gaan moet je 'cancel' klikken (dus niet toestaan). Kies  vervolgens voor de optie om handmatig GoToOpener te downloaden en starten.