1. Kopieer deze link in je browser: https://publicexambookings.apmg-international.com/
  2. Selecteer hier links in het scherm het gewenste examen ‘’DASA Fundamentals’’
  3. Klik nu rechtsonderin op ‘’Book new exam’’.
  4. Bij stap 2 selecteer je de examentaal (Engels) en klik je vervolgens op ‘’add online exam to basket’’.
  5. Het gereserveerde examen wordt nu getoond, klik nu op ‘’continue’’.
  6. Bij stap 3 vul je alle persoonlijke gegevens in, wanneer alles ingevuld is klik je op ‘’continue’’.
  7. Bij stap 4 kun je de ontvangen vouchercode en vervaldatum invullen, wanneer je dit gedaan hebt klik je op ‘’send voucher’’.
  8. Klik als laatste op ‘’confirm bookings’’ om de aanvraag af te ronden.
  9. Als de aanvraag is afgerond ontvangt u binnen 24 uur een inlogcode via de mail.
  10. Zodra u de inlogcode heeft ontvangen kunt u inloggen op de "candidate portal". Hierin geeft u aan wanneer u het examen af wilt leggen.