Vanuit Vijfhart gaan wij vanaf vandaag over op virtuele training tot in ieder geval 1 juni 2020. Hierin gaan wij mee in de gecommuniceerde extra maatregelen vanuit het RIVM om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Voor een groot deel van ons trainingsaanbod is het mogelijk deze virtueel bij te wonen of zelfs helemaal in eigen tijd en tempo online te volgen. Wil jij weten of het voor jouw training ook mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088-5427848 of via verkoop@vijfhart.nl.

WELKE TRAININGEN WORDEN VIRTUEEL AANGEBODEN?

Voor een actueel overzicht van de trainingen die virtueel worden aangeboden klik hier.

HOE WERKT EEN VIRTUELE TRAINING?

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal kan bijwonen. Dit betekent dat de klassikale training op een andere locatie wordt verzorgd en jij online kunt deelnemen.

WAT HEEFT EEN CURSIST NODIG OM VIRTUEEL TRAINING TE KUNNEN VOLGEN?

• Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is voor de cursist niet nodig om een applicatie of client te installeren op zijn/haar PC.